Street Cafe on viihtyisä ja moderni kahvila keskellä korkeakoulukampusta. Kahvila sijaitsee Lappeenrannan teknillisen yliopiston päärakennuksen kolmannessa kerroksessa. Street Cafe on kaikkien olohuone, jossa voi työskennellä, opiskella, seurustella ja juhlia. Kahvilamme tarjoaa upean Saimaa näkymän ja hienot puitteet juhlien pitopaikaksi. Palvelemme niin korkeakouluyhteisön henkilöstöä, opiskelijoita kuin vierailijoitakin.

Päivän parhaat hetket vietetään erikoiskahviemme parissa. Erikoiskahvimme jauhetaan tuoreista, paikallisten paahtimoiden pavuista. Meille voit tulla rentoutumaan kahvikupin äärelle ja nauttimaan samalla kahvilan monipuolisesta ja herkullisesta tarjonnasta. Leipurimme valmistavat päivittäin uunituoreita leivonnaisia, kakkuja ja suolaisia herkkuja. Suuren suosion ovat saavuttaneet myös kahvilamme omat, itse tehdyt smoothiet.

Aloita päiväsi Street Cafen aamiaisella tai tule nauttimaan lounasta 3.9. alkaen herkullisesta ja täyttävästä salaattibuffetista!

Salaattibuffetistamme pystyt kokoamaan itsellesi mieluisen salaattiannoksen. Monipuolisten raaka-aineiden ansiosta voit nauttia niin kevyen, kuin vähän tuhdimmankin salaattilounaan juuri oman makusi mukaan maustettuna.

Street Cafen aamiainen tarjolla maanantaista perjantaihin kello 7.45 - 9.30.