Ravintola Linnala

Ravintola Linnala toimii Imatralla Saimaan ammattikorkeakoulun Linnalan kampuksella ja on avoinna kaikille hyvästä ruuasta ja maukkaista kahvilaherkuista pitäville.

Käynnistä päiväsi aamiaisella, nauti herkullisesta lounaasta tai virkisty päiväkahvilla. Meiltä saat lounaita ja kahvilatuotteita myös mukaasi.

Voit viettää ravintolassamme myös virkistävän kahvi-, tee- tai kaakaohetken makean tai suolaisen kahvileivän kera. Tarjolla on myös välipalatuotteita pikkunälkään, esimerkiksi voileipiä, sämpylöitä, ja makeita kahvileipiä. Meiltä löydät myös virvoitusjuomia ja makeisia.

Ruokalista

RAVINTOLA AVOINNA MA - TO KELLO 8.00 -13.30

LOUNAS KELLO 11.00 -12.30

 

MAANANTAI

Riistakiusausta *,G,L

Quorn-kasviskastiketta *,G,L,M

TIISTAI

Kinkku-pastaa *,L

Pinaattista soijakiusausta *,G,L,M,VE

KESKIVIIKKO

Lohimurekepihvejä *,L,M

Feta-kasvispataa *,G,L

TORSTAI

Kalkkunaa kermaisessa currykastikkeessa *,G,L

Soija -bolognesekastiketta *,G,L,M,VE

PERJANTAI

RAVINTOLA SULJETTU JA TOIMINTA LOPETETTU

 

KIITOS KAIKILLE ASIAKKAILLE !

 

Buffet-pöydässä tarjolla raikkaita salaatteja ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua kotiruokaa. Suosimme lähialueiden tuottajia ja arvostamme korkealaatuisia raaka-aineita.

Lounashinnat:
Opiskelija (AMK) 2,60
Opiskelija (muu) 4,54
Henkilökunta 5,70
Vieras 7,50

Kela tukee opiskelijaruokailua, edun saat näyttämällä voimassaolevan opiskelijakortin.

G = gluteeniton, VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, M = maidoton, *= Kelan suositusten mukainen

Tilaukset

Meiltä voit ostaa vaivattomasti päivittäin herkullista lounasruokaa, raikkaita salaatteja ja vastapaistettua leipää myös mukaan. Tilauksesta teemme ruokia sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia tarjottavaksi työpaikallasi tai kotiin vietäväksi. Meiltä voit tilata herkut myös niin pieneen kuin suureen kodin juhlaan. Tilauksen toivomme saavamme vähintään 7 päivää ennen toimitusta.

Ravintolamme sijaitsee Saimaan ammattikorkeakoulun Linnalan kampuksella ja sen tilat ovat myös käytössämme. Opiskelijaravintola , auditorio sekä kabinetti ovat tarjolla käyttöösi. 

Opiskelijaravintola on sopiva 140-150 hengen seurueille ja sopii erinomaisesti esimerkiksi illallistilaisuuksiin. Auditorioomme mahtuvat samankokoiset seurueet ja se soveltuu hyvin kokouksiin. Kabinettimme on oivallinen tila pienemmille 30-40 hengen seurueille esimerkiksi syntymäpäiväillallisiin. 

Näiden tilojen lisäksi asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi Siitolan Kartano.

Jos tilaat meiltä myös tarjoilun, ovat kampuksen tilat tarjolla ilman erillistä tilavuokraa.

Etukäteen varatuissa juhlatilaisuuksissa Linnalan kampuksella on myös anniskeluoikeudet.